2012. május 14., hétfő

Legeslegelső lépés- regisztrálás

Regisztrálás nélkül is lehet jegyet foglalni, de szerintem kényelmesebb és biztosabb regisztrálni. Először is, legyünk optimisták- vagyis, hogy nem egyszer (először és utoljára) foglalunk repülőjegyet. Regisztrált felhasználóként egyszer töltjük ki a személyi adatainkat.
Másodszor, így sokkal könnyebben követhetjük foglalásainkat,  tölthetjük ki az internetes utasfelvételhez (online checkin) az adatokat, illetve fizethetünk további poggyászdíjat, vagy pedig- végszükség esetén- módosíthatjuk foglalásunkat. Ismétlem, az online adminisztácó  ingyenes, a másik  lehetőség egy call center hívása,  ez pl.  a Wizzair-nél  ma  2,68 RON (225 Ft) percenként. A mobilhálózatokból kezdeményezett hívások díja ennél magasabb is lehet.

Úgy a regisztrálást, mint az első foglalást a Wizzair honlapján mutatom be. Mondjuk azért, mert jelenleg ez az egyetlen Marosvásárhelyről induló fapados.

Legeslegelső lépésként a Wizzair honlapján állíts be egy olyan nyelvet, amelyet megértesz.

Zászlóra kattintva jelennek meg a választható nyelvek:



















Ugyanezen a lapon (balra lent) rákattintasz a regisztráció linkre:
Kitöltöd az e-mail címet, jelszót (NEM a postafiókod jelszavát, hanem egy új jelszót, amelyet ezen az oldalon fogsz használni),  majd rákattintasz a regisztráció gombra.


Kitöltöd a megjelenő űrlapot. Az űrlap kitöltés után valahogy így néz ki:
A személyes adatok a foglaló adatai, a számlát ezekkel az adatokkal fogod megkapni. Foglalhatsz majd más nevére is, tehát a foglaló adatai különbözhetnek az utas(ok) adataitól.

A regisztrációkor megadott e-mail címre fogod kapni
·         a foglalás utáni visszajelzést
·         a számlát
·         minden, a járatoddal kapcsolatos információt, tehát   esetleges változtatásokat is !!!!!
·         a Wizzair hírlevelet, ha kipipálva hagyod a regisztrációs képernyő aljában a  „Szeretnék feliratkozni a Wizz Air hírlevélre!”  opciót.

A  regisztrációkor megadott telefonszámon fognak hívni olyan értesítések esetében, amikor e-mail-ben már nem tudják veled felvenni a kapcsolatot. Pl. már úton vagy, és változik a hazafelé induló repülőd időpontja.  Tehát olyan telefonszámot adj meg, amelyik létezik, használod, külföldi utazás esetén roaming-olod , magaddal viszed, és fel is veszed.

A regisztrálás befejezéséhez rákattintasz az elküldés gombra.

A honlapon megjelenik a „Gratulálunk! A regisztrációs folyamat véget ért.” szöveg.
A regisztráláskor megadott e-mail címre kapsz egy „Regisztráció- Üdvözöljük....” tárgyú e-mailt, a regisztráláskor megadott adataiddal.  
Ha a bejövő üzenetknél nem jelenik meg az-email, nézd meg a Spam-et.
A regiszráláskor megadott adatokat később természetesen változtathatod.

Hasznos információkat a honlap GY.I.K menüpontjában (Hasznos információk/ Saját Profil címszó alatt) is találsz:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések